Arapis3a

Arapis3a

Arapis3a

07.06. – 20.06.2023

Arapis3a

Arapis3a

24.05. – 06.06.2023

Arapis3a

Arapis3a

10.05. – 23.05.2023

Arapis3a

Arapis3a

26.04. – 09.05.2023

Arapis3a

Arapis3a

05.04. – 25.04.2023

Μία αλυσίδα σουπερμάρκετ που πρωτοστατεί στην πόλη της Πάτρας και αφήνει υποσχέσεις για μια μελλοντική καθιέρωσή του σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο σε μερικά χρόνια. Με βήματα αργά και σταθερά και κοιτάζοντας μπροστά η επέκταση της αλυσίδας και σε άλλα διαμερίσματα της χώρας θεωρείται αναπόφευκτη. Μια εταιρεία που εγγυάται ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της και που είναι βέβαιο πως θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Ιστορία της μάρκας

Η αρχή έγινε το 1984 όπου τα 3 αδέρφια Αράπη Γεώργιος, Νικόλαος και Διονύσιος ίδρυσαν στην Πάτρα την εταιρεία “3Α ΑΡΑΠΗΣ supermarket” υλοποιώντας ένα όραμα, αυτό της δημιουργίας και λειτουργίας της πλέον αξιόπιστης και φερέγγυας Πατραϊκής αλυσίδας super market, όπου ο κάθε πελάτης θα εξασφαλίζει καθημερινά αυτό που αναζητά, την υψηλή ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας την φιλική και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Ανάπτυξη

Πρόκειται για μια αλυσίδα καταστημάτων αμιγώς πατρινών συμφερόντων επιχείρηση που αναπτύσσεται και εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς. Αυτή η ανοδική της πορεία μέχρι και σήμερα όπου ξεκίνησε το 1984 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος αντικατοπτρίζεται πλέον στην λειτουργία εννέα επιπλέον καταστημάτων. Το πατραϊκό καταναλωτικό κοινό είναι αυτό που επιβραβεύει από μέρους του τις προσπάθειές της αλυσίδας και οδηγεί στην συνεχή αυτή ανάπτυξή της.

Επιχειρηματικοί στόχοι

Κύρια στόχευση της “3Α ΑΡΑΠΗΣ super market” είναι η συνεχής και σταθερή ανοδική πορεία. Η βελτίωση υπηρεσιών προς τους πατρινούς καταναλωτές συνιστούν πρώτο μέλημα ώστε να ανταποκριθούν κα επέκταση στις δεσμεύσεις που έχουν τεθεί εξαρχής. Η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας πολλές φορές είναι το Α και το Ω για την επιτυχία. Η φροντίδα για την συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση των εργαζομένων σε θέματα ποιοτικής εξυπηρέτησης, στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων και ποιοτικών ελέγχων αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόοδο της εταιρείας. Επιπλέον η προβολή και προώθηση των αρίστων προϊόντων τοπικών παραγωγών που συμβάλλουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής βοηθούν στην ανάπτυξη του brand ταυτόχρονα. Τέλος δεν μπορεί να παραληφθεί η επένδυση στην γνωριμία με τον κόσμο και η διατήρηση των ισχυρών δεσμών με την τοπική κοινότητα με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής αποστολής-εθελοντισμού που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας.

Υπηρεσίες

Η διανομή κάτοικόν για παραγγελίες από το κατάστημα είναι μια υπηρεσία που διεισδύει όλο και περισσότερο στον χώρο των πωλήσεων και των σούπερ μάρκετ και τα arapis3a δεν θα μπορούσαν από αυτήν την τάση που επιβάλλει η εποχή. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο, στην εργασία ή οπουδήποτε αλλού με ένα απλό τηλεφώνημα η διανομή κάτοικόν υπηρεσία θα ανταποκριθεί άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Τέλος να σημειωθεί και η δυνατότητα χονδρικής πώλησης εμπορευμάτων σε επαγγελματίες σε ανταγωνιστικές τιμές.


Άλλα καταστήματα

Έχετε ήδη δει όλα τα φυλλάδια από το κατάστημα Arapis3a; Δεν έχει σημασία, μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές από άλλα καταστήματα. Απλώς κάντε κλικ στο λογότυπο ενός από τα καταστήματα που εμφανίζονται παρακάτω και θα δείτε όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια και τις προσφορές τους.

Τελευταία άρθρα

Οι τελευταίες τάσεις στην ευρωπαϊκή σκηνή της μόδας

Οι τελευταίες τάσεις στην ευρωπαϊκή σκηνή της μόδας

Η Ευρώπη θεωρείται εδώ και καιρό μια μητρόπολη μόδας που υπαγορεύει τις τάσεις και εμπνέει ολόκληρο τον κόσμο. Η ευρωπαϊκή σκηνή της μόδας είναι…

Πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλές Lidl

Πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλές Lidl

Η Lidl είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο γνωστές μάρκες της αλυσίδας λιανικής. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει κερδίσει δημοτικότητα και αναγνώριση…

Διασκεδαστικές ανοιξιάτικες δραστηριότητες

Διασκεδαστικές ανοιξιάτικες δραστηριότητες

Η άνοιξη είναι μια εξαιρετική εποχή για υπαίθριες οικογενειακές δραστηριότητες. Μετά το χειμώνα, μπορούμε επιτέλους να περιμένουμε τον ήλιο, το…

Κετογονική δίαιτα

Κετογονική δίαιτα

Εάν παρακολουθείτε τα τελευταία νέα για την υγεία ίσως έχετε ακούσει για την μοντέρνα κετογονική δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων (keto diet) που έχει…