Φυλλάδια | υπεραγορές και σούπερ μάρκετ | Arapis3a

Arapis3a

Λειωμένα φυλλάδια Arapis3a »

Μία αλυσίδα σουπερμάρκετ που πρωτοστατεί στην πόλη της Πάτρας και αφήνει υποσχέσεις για μια μελλοντική καθιέρωσή του σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο σε μερικά χρόνια. Με βήματα αργά και σταθερά και κοιτάζοντας μπροστά η επέκταση της αλυσίδας και σε άλλα διαμερίσματα της χώρας θεωρείται αναπόφευκτη. Μια εταιρεία που εγγυάται ποιότητα και ασφάλεια στα προϊόντα της και που είναι βέβαιο πως θα μας απασχολήσει πολύ περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Ιστορία της μάρκας

Η αρχή έγινε το 1984 όπου τα 3 αδέρφια Αράπη Γεώργιος, Νικόλαος και Διονύσιος ίδρυσαν στην Πάτρα την εταιρεία “3Α ΑΡΑΠΗΣ supermarket” υλοποιώντας ένα όραμα, αυτό της δημιουργίας και λειτουργίας της πλέον αξιόπιστης και φερέγγυας Πατραϊκής αλυσίδας super market, όπου ο κάθε πελάτης θα εξασφαλίζει καθημερινά αυτό που αναζητά, την υψηλή ποιότητα προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή συνδυάζοντας την φιλική και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Ανάπτυξη

Πρόκειται για μια αλυσίδα καταστημάτων αμιγώς πατρινών συμφερόντων επιχείρηση που αναπτύσσεται και εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς. Αυτή η ανοδική της πορεία μέχρι και σήμερα όπου ξεκίνησε το 1984 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος αντικατοπτρίζεται πλέον στην λειτουργία εννέα επιπλέον καταστημάτων. Το πατραϊκό καταναλωτικό κοινό είναι αυτό που επιβραβεύει από μέρους του τις προσπάθειές της αλυσίδας και οδηγεί στην συνεχή αυτή ανάπτυξή της.

Επιχειρηματικοί στόχοι

Κύρια στόχευση της “3Α ΑΡΑΠΗΣ super market” είναι η συνεχής και σταθερή ανοδική πορεία. Η βελτίωση υπηρεσιών προς τους πατρινούς καταναλωτές συνιστούν πρώτο μέλημα ώστε να ανταποκριθούν κα επέκταση στις δεσμεύσεις που έχουν τεθεί εξαρχής. Η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας πολλές φορές είναι το Α και το Ω για την επιτυχία. Η φροντίδα για την συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση των εργαζομένων σε θέματα ποιοτικής εξυπηρέτησης, στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων και ποιοτικών ελέγχων αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόοδο της εταιρείας. Επιπλέον η προβολή και προώθηση των αρίστων προϊόντων τοπικών παραγωγών που συμβάλλουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής βοηθούν στην ανάπτυξη του brand ταυτόχρονα. Τέλος δεν μπορεί να παραληφθεί η επένδυση στην γνωριμία με τον κόσμο και η διατήρηση των ισχυρών δεσμών με την τοπική κοινότητα με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής αποστολής-εθελοντισμού που απαντούν στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας.

Υπηρεσίες

Η διανομή κάτοικόν για παραγγελίες από το κατάστημα είναι μια υπηρεσία που διεισδύει όλο και περισσότερο στον χώρο των πωλήσεων και των σούπερ μάρκετ και τα arapis3a δεν θα μπορούσαν από αυτήν την τάση που επιβάλλει η εποχή. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο, στην εργασία ή οπουδήποτε αλλού με ένα απλό τηλεφώνημα η διανομή κάτοικόν υπηρεσία θα ανταποκριθεί άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Τέλος να σημειωθεί και η δυνατότητα χονδρικής πώλησης εμπορευμάτων σε επαγγελματίες σε ανταγωνιστικές τιμές.


Άλλα καταστήματα

Έχετε ήδη δει όλα τα φυλλάδια από το κατάστημα Arapis3a; Δεν έχει σημασία, μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές από άλλα καταστήματα. Απλώς κάντε κλικ στο λογότυπο ενός από τα καταστήματα που εμφανίζονται παρακάτω και θα δείτε όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια και τις προσφορές τους.

Τελευταία άρθρα

Ανοιξιάτικος καθαρισμός: Πώς να το κάνετε έξυπνα και αποτελεσματικά

Ανοιξιάτικος καθαρισμός: Πώς να το κάνετε έξυπνα και αποτελεσματικά

Με την άνοιξη έρχεται η ακαταμάχητη ανάγκη να καθαρίσετε και να απαλλαγείτε από την ακαταστασία του χειμώνα. Ενώ κάποιοι από εμάς ρίχνονται με…

Ανανεώστε την Ομορφιά του Κήπου σας: Οδηγός Φροντίδας της Άνοιξης μετά τον Χειμώνα

Ανανεώστε την Ομορφιά του Κήπου σας: Οδηγός Φροντίδας της Άνοιξης μετά τον Χειμώνα

Μετά από τους μακρούς χειμερινούς μήνες, η εαρινή εποχή προσφέρει την ευκαιρία για ανανέωση και φροντίδα του κήπου σας. Παρακάτω βρίσκονται βήματα…

Ο Ελάχιστος Στον Χώρο Σας και Στο Μυαλό Σας: Ο Δρόμος προς μια Πιο Ήρεμη Ζωή

Ο Ελάχιστος Στον Χώρο Σας και Στο Μυαλό Σας: Ο Δρόμος προς μια Πιο Ήρεμη Ζωή

Κοιτάξτε το γραφείο σας, την ντουλάπα σας ή το σαλόνι σας. Πόσα πράγματα βλέπετε; Ο ελάχιστος σχεδιασμός, που δεν είναι μόνο αισθητική τάση, αλλά και…

Πώς να Επιτύχετε τις Καλές Προθέσεις σας το 2024

Πώς να Επιτύχετε τις Καλές Προθέσεις σας το 2024

Το νέο έτος συνδέεται συχνά με καλές προθέσεις και νέες αρχές. Πολλοί θέτουν στόχους και έχουν σχέδια για το πώς μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή τους το…