Market In

Market In

Market In

01.06. – 30.06.2023

Market In

Market In

07.06. – 03.07.2023

Market In

Market In

10.05. – 05.06.2023

Market In E-shop

Market In E-shop

01.05. – 31.05.2023

Market In

Market In

05.04. – 08.05.2023

Το εκπτωτικό σουπερμάρκετ και υπεραλυσίδα Market in είναι ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Οπουδήποτε και να βρίσκεσαι είστε ενήμεροι για την παρουσία ενός τουλάχιστον καταστήματος της ελληνικής αλυσίδας σε κοντινή σας περιοχή, αλλά ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Η απάντηση βρίσκεται στο εύρος των προσφορών που ξεπερνούν την ποιότητα των τροφίμων, για αυτόν τον λόγο μην εκπλαγείτε αν δείτε πως το φυλλάδιο προσφορών και ο κατάλογος υπηρεσιών είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών σε αναζήτηση στο διαδίκτυο όσον αφορά την ελληνική αγορά.

Ιστορία της μάρκας

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 από τον Θωμά Ράμμο και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής. Ξεκίνησε με το σλόγκαν “Μέσα στην κρίση είναι η λύση” και από τότε καθιερώθηκε η φράση αυτή στα ελληνικά νοικοκυριά κάνοντας έτσι ακόμη πιο δημοφιλή την αλυσίδα στα αυτιά του κόσμου. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν στην αγορά κατά τα πρώτα χρόνια ζωής της “MARKET IN” η εταιρεία πέτυχε μέσα σε 32 χρόνια ζωής να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα.

Ανάπτυξη

Σύμφωνα με επίσημα δεδομένα, η αλυσίδα “Market in” συγκαταλέγεται μέσα στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες σούπερ μάρκετ στην χώρα. Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου “ΑΣΤΕΡΑΣ” και αργότερα στον όμιλο “ΕΛΟΜΑΣ” η Market in ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε είναι ένας αυτόνομος όμιλος εταιρειών. Εξαγοράζοντας καταστήματα από αλυσίδες όπως “ΣΤΑΙΚΟΣ”, “ΦΙΛΙΑ”, ALIMENTA NOVA” ,”ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ”, “ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ”, “ΛΙΑΣΚΟΣ”, “ΠΡΩΤΕΑΣ”, “ALIMENTA TOP”, “WELCOME MARKET”, “UNIK” και “AΤΛΑΝΤΙΚ” κατάφερε από το έτος 1999 και ως σήμερα να εντάξει στην δύναμή της περισσότερα από 100 νέα καταστήματα. Η ανάπτυξή της συνεχίστηκε με τέτοιους ρυθμούς ώστε να φτάσει να απαριθμεί συνολικά 236 καταστήματα την σήμερον ημέρα, νούμερα εξωπραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα. Απασχολεί περισσότερους από 4.000 εργαζομένους προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο στις δύσκολες σημερινές συνθήκες και γίνεται το παράδειγμα μιας υγιούς επιχείρησης.

Οι εγκαταστάσεις

Από τον Αύγουστο του 2013 η MARKET IN χρησιμοποιεί τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου που βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής έκτασης 30.000 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένου χώρου που εξυπηρετεί τα καταστήματα Αττικής και Νοτίου Ελλάδας. Το 2017 η εταιρεία αποκτά δεύτερο κέντρο αποθήκευσης και διανομής στην Σίνδο Θεσσαλονίκης έκτασης 25.000 τετραγωνικών μέτρων που εξυπηρετεί τα καταστήματα Στερεάς Ελλάδας, Λευκάδας και Βορείου Ελλάδος.

Περιοδικό Daily life

Για να συνεχίζετε να μαθαίνετε για τα τελευταία νέα και προσφορές, η ελληνική αλυσίδα εκδίδει (εκτός από το εβδομαδιαίο φυλλάδιο όπου μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές και προϊόντα των καταστημάτων της Market in) το περιοδικό Daily life ποικίλης ύλης σε μηνιαία βάση το οποίο περιλαμβάνει: συνταγές , οδηγούς διατροφής, προτάσεις για ταξιδιωτικούς προορισμούς αλλά και αστρολογικές προβλέψεις.


Άλλα καταστήματα

Έχετε ήδη δει όλα τα φυλλάδια από το κατάστημα Market In; Δεν έχει σημασία, μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές από άλλα καταστήματα. Απλώς κάντε κλικ στο λογότυπο ενός από τα καταστήματα που εμφανίζονται παρακάτω και θα δείτε όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια και τις προσφορές τους.

Τελευταία άρθρα

Οι τελευταίες τάσεις στην ευρωπαϊκή σκηνή της μόδας

Οι τελευταίες τάσεις στην ευρωπαϊκή σκηνή της μόδας

Η Ευρώπη θεωρείται εδώ και καιρό μια μητρόπολη μόδας που υπαγορεύει τις τάσεις και εμπνέει ολόκληρο τον κόσμο. Η ευρωπαϊκή σκηνή της μόδας είναι…

Πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλές Lidl

Πώς δημιουργήθηκε το δημοφιλές Lidl

Η Lidl είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο γνωστές μάρκες της αλυσίδας λιανικής. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχει κερδίσει δημοτικότητα και αναγνώριση…

Διασκεδαστικές ανοιξιάτικες δραστηριότητες

Διασκεδαστικές ανοιξιάτικες δραστηριότητες

Η άνοιξη είναι μια εξαιρετική εποχή για υπαίθριες οικογενειακές δραστηριότητες. Μετά το χειμώνα, μπορούμε επιτέλους να περιμένουμε τον ήλιο, το…

Κετογονική δίαιτα

Κετογονική δίαιτα

Εάν παρακολουθείτε τα τελευταία νέα για την υγεία ίσως έχετε ακούσει για την μοντέρνα κετογονική δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων (keto diet) που έχει…